Mijn werkwijze

Samen zoeken naar een oplossing

Individuele Coaching

Voel je je gespannen, onzeker  of heb je iets meegemaakt wat je niet los kan laten dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken.

We starten met een ( kostenloos) kennismaking gesprek  waar je kan vertellen waar je tegenaan loopt en ik kan beoordelen of denk dat ik je juiste persoon ben om  met je op weg kan gaan of dat je beter terrecht kan bij een collega.  Het allerbelangrijkste is  dat er een klik is, jij je veilig voelt  en er vertrouwen is om samen te werken.

Als je besluit om bij mij in therapie te gaan, gaan we samen onderzoeken wat er speelt en waar dat mee te maken heeft. Hiervoor gaan we in gesprek , kan je vertellen over wat je hebt meegemaakt. Welke opgekropte gevoelens je in de weg zitten, welke emoties je zo diep hebt weggestopt  dat je er soms letterlijk ziek van wordt. Tijdens de therapie werken we aan meer lichaamsbewustzijn.

Hierbij zet ik naast onze gesprekken  ook lichaamsgerichte oefeningen en massage in.

Lichaamsgericht werk

Aanraking is voor mij een deel van wezenlijk contact. Ik werk graag met mijn handen om het lichaam te helpen om te ontspannen. Lichaam en geest zijn een, zij beïnvloeden elkaar direct. Onbewust slaan we veel spanning op in het lichaam wat fysieke klachten kan geven. Ik geloof dat het lichaam weet en in staat is tot een zelf helend vermogen. Door lichaamsbewustzijn kan dit vermogen gestimuleerd en geactiveerd worden. Tijdens  het gesprek maak ik gebruik van de signalen die je lichaam toont en daar gaan we mee werken. Hierbij leer je waar je spanning vastzet en hoe ja kan deze ook weer los kan leren laten. Lichaamsbewustzijn verhogen kan door  aanraking  en zelf bewust voelen. Dit kan met behulp van ademhalingsoefeningen,  gebruik van je stem, en door energie te laten stromen.

Dit alles kan worden aangevuld met een biodynamische massage ( biorelease massage). De  massage hebben verschillende intenties, de een is vitaliserend en kan je meer levensenergie geven, een ander is bevestigend en kan je meer aanwezig laten voelen in je lichaam.

Door het volgen van diverse cursussen  naast mijn opleidingen heb ik vaardigheden geleerd die ik toepas, zoals ontspanningsmassage, Reiki, EFT ( emotional freedom treatment).

Tarieven

De tarieven zijn inclusief 21% BTW
Afhankelijk van de tijdsduur van de coachingssessie zal de prijs hierop aangepast worden

  • Kennismaking ( 30 minuten ) gratis
  • Coaching sessie met 1 persoon ( 60 minuten) € 50,-, gemiddeld duurt een sessie 75 minuten €62,50
  • Massage / energetische behandeling (45 minuten) € 40,-

Tot 24 uur van tevoren kan kosteloos geannuleerd worden, daarbuiten worden  de kosten in rekening gebracht

Klachten
Ik hoop dat je de vrijheid voelt om als je klachten hebt over de therapie je dit met mij wil bespreken. Heb je het gevoel  dat een gesprek met mij niet het gewenste resultaat geeft en zijn je klachten structureel van aard, dan kan je je schriftelijk wenden tot de klachtencommissie van de SBLP.(Stichting Beroepsbeoefenaren Lichaam-gebaseerde Psychotherapie) of het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Je kunt het klachtenformulier bij de SBLP aanvragen via: ledenadministratie@sblp.nl. De SBLP zal de envelop ongeopend doorzenden als daarop ‘Klachtencommissie’ vermeld staat.

Mijn praktijk is helaas niet toegankelijk voor rolstoel gebruikers, eventueel kan een afspraak op een andere locatie gemaakt worden.

Registratie gegevens praktijk: BALANS IN EEN VERANDERD LEVEN
Cypresgroen 25
2718 EK Zoetermeer
tel: 06 42141089
Email: jokedemeris@casema.nl
Website: www.jokedemeris.nl
KvK 90242696
BTW: NL004801049B58
IBAN: NL83ASNB0707334144
Geregistreerd therapeut SBLP : 24076222
AGB code praktijk: 90093002
AGB code behandelaar: 90116636

rbcz logo